Ποιοι είμαστε

motorcycle tours greece

Η εταιρία μας Odyssey Tours γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από το πάθος μας να γνωρίσουμε την χώρα μας και την επιθυμία μας να μοιραστούμε τις εκπληκτικές διαδρομές και μοναδικούς προορισμούς με μοτοσυκλετιστές αλλά και άλλους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.
Καθώς πιστεύουμε στις ήπιες μορφές τουρισμού και την ανάπτυξη του μέσω αειφόρων πρακτικών ασχολούμαστε και με εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο οινικός τουρισμός, η παρατήρηση πουλιών κλπ, έχοντας όμως πάντα σαν προτεραιότητα τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα.

Το Σεπτέμβριο του 2008 σε συνεργασία με την whl.travel, ξεκινήσαμε το www.travel-thessaloniki.gr, μια ιστοσελίδα για on-line κρατήσεις ξενοδοχείων, εκδρομών και δραστηριοτήτων στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2009 υπογράψαμε συμβόλαιο συνεργασίας με την Interepid – Urban Adventures και παρέχουμε ημερήσιες δραστηριότητες στην Θεσσαλονίκη μέσω της ιστοσελίδας www.thessalonikiurbanadventures.com.

Από το 2009, παρέχουμε υψηλής ποιότητας ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα – σε συνεργασία με γραφεία του εξωτερικού τόσο για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την χώρα μας με τις μοτοσυκλέτες τους όσο και με ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες.
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας : www.motorcycle-tours.gr.

Από το 2012, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές, οργανώνοντας εκδρομές και ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Στοιχεία εταιρίας

Διακριτικός τίτλος :
Odyssey Tours

Όνομα επιχείρησης :
Χρυσούλα Ε. Ντάντου

Έδρα:
Κερκίνη, 620 55, Σέρρες

Αριθμός αδείας Ε.Ο.Τ. :
0937Ε600001090000

Α.Φ.Μ. :
EL 117451980

Δ.Ο.Υ. :
Α’ Σερρών