«Μια βόλτα για τον Αλέκο»

Την Κυριακή 10/2/2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Trial Ride «Μια βόλτα για τον Αλέκο».

Την Κυριακή 10/2/2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Trial Ride «Μια βόλτα για τον Αλέκο».
Πρόκειται για ένα «φιλικό» Trial Ride, χωρίς χρόνους, κατάταξη και κύπελλα. Μια βόλτα μεταξύ φίλων, στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Η διαδρομή ήταν ένας μεγάλος κύκλος γύρο από την λίμνη Μαραθώνα. Και είχε σχεδιαστεί ώστε να είναι βατή από κάθε είδους μηχανή, ATV ή 4Χ4 με χωμάτινα λάστιχα. Βέβαια οι βροχές των προηγούμενων ημερών είχαν φουσκώσει κάποια μικρά ποτάμια και έβαλαν πολύ λάσπη κάτω από τις ρόδες μας. Αυτό μαζί με ένα «βραχόκηπο» που υπήρχε στα μισά της διαδρομής ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η παρέα μας ήταν περίπου 10 μηχανές. Και ενώ η οργάνωση μας είχε προμηθεύσει με πολύ καλογραμμένα και αναλυτικά road book, οι 8 από του 10 είχαμε αφεθεί στο Ελληνικό «σιγά τώρα, όλο και κάποιον θα βρούμε να ακολουθούμε».
Αποτέλεσμα ήταν να κοντέψουμε να χαθούμε σε κάθε πιθανή διασταύρωση της διαδρομής. Ήταν και αυτό όμως μέρος της περιπέτειας. Το τέλος της ημέρας μας βρήκε κουρασμένους και χαμογελαστούς.

Η ηλιόλουστη μέρα, η έλλειψη άγχους, μιας και δεν υπήρχαν χρόνοι, και η καλή παρέα συντέλεσαν ώστε να απολαύσουμε κάθε χιλιόμετρο.

Ένα μπράβο αξίζει στα παιδιά της οργάνωσης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την στήριξη της οικογένειας του Αλέκου.

Αντώνης Ντουμπάκης
antsoar

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.