Η ιστορία του Odyssey Tours

odyssey tours logo
Η εταιρία μας Odyssey Tours γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από το πάθος μας να γνωρίσουμε την χώρα μας και την επιθυμία μας να μοιραστούμε τις εκπληκτικές διαδρομές και μοναδικούς προορισμούς με μοτοσυκλετιστές αλλά και άλλους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Καθώς πιστεύουμε στις ήπιες μορφές τουρισμού και την ανάπτυξη του μέσω αειφόρων πρακτικών ασχολούμαστε και με εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο οινικός τουρισμός, η παρατήρηση πουλιών κλπ, έχοντας όμως πάντα σαν προτεραιότητα τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα.
home-whltravel-logo
Το Σεπτέμβριο του 2008 σε συνεργασία με την whl.travel, ξεκινήσαμε το www.travel-thessaloniki.gr, μια ιστοσελίδα για on-line κρατήσεις ξενοδοχείων, εκδρομών και δραστηριοτήτων στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2009 υπογράψαμε συμβόλαιο συνεργασίας με την Interepid – Urban Adventures και παρέχουμε ημερήσιες δραστηριότητες στην Θεσσαλονίκη μέσω της ιστοσελίδας www.thessalonikiurbanadventures.com.
logo
Tο 2009 ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την Intrepid - Urban Adventures για την παροχή ημερήσιων εκδρομών και δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη μέσω του www.thessalonikiurbanadventures.com. Το 2017 μεταβιβάσαμε την ιστοσελίδα και τα δικαιώματα μας για να αφοσιωθούμε στα ταξίδια με μοτοσυκλέτες.
odyssey moto tours
Από το 2009, παρέχουμε υψηλής ποιότητας ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα – σε συνεργασία με γραφεία του εξωτερικού τόσο για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την χώρα μας με τις μοτοσυκλέτες τους όσο και με ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες. Από το 2012, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές, οργανώνοντας εκδρομές και ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.
Διακριτικός τίτλος :
Odyssey Tours

Επωνυμία :
Αθανάσιος Παπαρνάκης

Διεύθυνση :
Κλαυθμώνος 19, 546 34
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


ΜΗ. Τ. Ε. :
0933E60000204501

Α. Φ. Μ. / Δ.Ο.Υ. :
EL 045611746
Ε' Θεσσαλονίκης


Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. :
153101706000