Πληροφορίες για τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα

Πληροφορίες

Διαμονή

Σε κάθε ταξίδι μας, αναφέρουμε τον τύπο των ξενοδοχείων που χρησιμοποιούμε – π.χ. 4*.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως διαλέγουμε τα ξενοδοχεία με μεγάλη προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής.

Παράλληλα, συνυπολογίζουμε και άλλους σημαντικούς παράγοντες όπως το ασφαλές parking, η τοποθεσία, η εύκολη πρόσβαση, η καθαριότητα και η φιλική εξυπηρέτηση, ώστε στο τέλος της ημέρας να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την διαμονή σας


Αξιοθέατα

Στο σχεδιασμό των ταξιδιών μας πάντα υπολογίζουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθούμε ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατα.

Έχουμε επίσης συχνά ελεύθερες ημέρες στο πρόγραμμα μας - κυρίως σε μεγάλες πόλεις ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο του κατά τις επιθυμίες του.


Φαγητό

Στα ταξίδια μας - εκτός από το πρωινό φυσικά - περιλαμβάνουμε το φαγητό σε κάποιες μόνο περιπτώσεις, καθώς  δεν θέλουμε να περιορίσουμε τις επιλογές και αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό.

Το μεσημέρι τρώμε συνήθως ελαφριά και γρήγορα – οι τοπικές καντίνες, “βρόμικα” κλπ είναι από τις αγαπημένες μας στάσεις !

Το βράδυ συνήθως καταλήγουμε όλοι μαζί σε κάποιο εστιατόριο – αν και υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο θέμα αυτό – κατά προτίμηση με τοπική κουζίνα.


Διαδρομές & δρόμοι

Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τις διαδρομές που ακολουθούμε και τους δρόμους που χρησιμοποιούμε στα ταξίδια μας.

Προτιμούμε δρόμους επαρχιακούς, με καλό οδόστρωμα, απολαυστικές στροφές που διασχίζουν ωραία τοπία - δρόμους για μοτοσυκλέτα δηλαδή.

Και όπου υπάρχουν κομμάτια με δυσκολίες ή ιδιαιτερότητες, οι συνοδοί μας φροντίζουν να ενημερώσουν από πριν τους συμμετέχοντες ώστε να αποφύγουν εκπλήξεις και προβλήματα