Ταξίδια με μοτοσυκλέτα

Στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Τουρκία και την Τυνησία

Εμείς οι άνθρωποι του Odyssey Τours είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας να παρέχουμε στους συνταξιδιώτες μας ταξίδια με μοτοσυκλέτα εστιασμένα στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Ο στόχος αυτός δεν είναι ένα διαφημιστικό τέχνασμα για την προσέλκυση πελατών. Είναι αξίες που ακολουθούν  τα ταξίδια μας από το 2010.

Ενδιαφερόμαστε για τους αναβάτες που ταξιδεύουν μαζί μας και η απόδειξη για αυτό είναι ότι, οι περισσότεροι από αυτούς, επιλέγουν ξανά και ξανά χρόνια τώρα, να εμπιστευτούν τις διακοπές και διαδρομές τους με μοτοσυκλέτα στα χέρια μας.

Σε κάθε ταξίδι που οργανώνουμε, μεταφέρουμε την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τα προηγούμενα και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας εξελισσόμαστε ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε, παρόλη την εμπειρία μας, να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη και να λειτουργούμε με πρόβλεψη ώστε το ταξίδι μας να συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ποιο ταξίδι μου ταιριάζει ;

Δείτε τα χαρακτηριστικά των ταξιδιών μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες σας και τον τρόπο που σας αρέσει να ταξιδεύετε