Η ομάδα του Odyssey Moto Tours

Θανάσης Παπαρνάκης

.

+30 6936808989


Πάνω από τον υπολογιστή ή πάνω στην μηχανή, ότι έχει σχέση με τα ταξίδια περνάει από τα χέρια του.
Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των ταξιδιών, το πρόγραμμα, τις διαδρομές και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα ταξίδια.
Αν κάνετε το λάθος και πείτε πως δεν σας πειράζει να κάνετε μερικά χιλιόμετρα παραπάνω ή ότι σας αρέσουν οι μικροί επαρχιακοί δρόμοι, μπορεί να κάνετε ώρες να δείτε ευθύ κομμάτι δρόμου…

Χρύσα Ντάντου

Επικοινωνία / κρατήσεις

+30 6936748847


Σύζυγος του Θανάση και υπεύθυνη για την λειτουργία του γραφειου και τις δημόσιες σχέσεις
Είναι κάτοχος MSc in International Business Economics και της αρέσει να μιλάει με όλο τον κόσμο !
Λατρεύει τα ταξίδια με μοτοσυκλετα, αλλά μόνο σαν συνεπιβάτης, και δεν παραπονιέται ( λιγουλάκι μόνο ) στις μεγάλες διαδρομές.
Η πρώτη της μεγάλη βόλτα με τον Θανάση ήταν 750 χιλιόμετρα σε μία ημέρα, από την Θεσσαλονίκη στο Dubrovnik μέσω Σκοπίων, Κοσσόβου, Μαυροβουνίου και Βοσνίας...

Στέλιος Καφεστίδης

Συνοδός


Ο Στελιος κόλλησε πίσω από τον Θανάση όταν στην πρώτη τους γνωριμία - ως πελάτης στο ταξίδι στη Ρουμανία το 2012 - του έκανε έκπληξη για τα γενέθλια του σβήσιμο κεριών στα 2,034μ στην κορυφή του Transfăgărășan, στις 12 τη νύχτα με 10C.
Λάτρης των χιλιομέτρων σε δύο ρόδες, τον στροφών με “εκπλήξεις”, της μουσικής και του Junk Road Food ταξιδεύει για να γεμίζει με εικόνες.…
Η γέννηση του μικρού Αλέξανδρου τον κράτησε λίγο μακρυά μας, αλλά θα τον στρώσουμε άμεσα :)

Σταύρος Ευσταθίου

Συνοδός


Ο Σταύρος ταξίδεψε ως πελάτης στην Ρουμανία το 2013 και στην συνέχεια σε μερικά ταξίδια ακόμη, όπως στο Μαυροβούνιο και την Πολωνία.
Η οργανωτικότητα και μεθοδικότητα του, η εξαιρετική οδική παιδεία και συμπεριφορά και φυσικά ο χαρακτήρας του δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα.
Όπως καταλαβαίνετε, δέχτηκε την πρόταση μας και από τότε του βγάζουμε το λάδι...:)

Παναγιώτης Αλμπάνης

Συνοδός


Τα δυο πρώτα ταξίδια του Παναγιώτη σαν πελάτης - στη Ροδόπη και το Μαυροβούνιο το 2013 - ήταν λίγο επεισοδιακά, με πολύ βροχή και τσουχτερό κρύο με αποτέλεσμα να κάνει χρόνια να μας μιλήσει :)
Ευτυχώς με τα ταξίδια στους Δολομίτες και στην Τουρκία άλλαξε γνώμη !
Καθώς είναι σχεδόν πάντα ευδιάθετος και εξαιρετικός οδηγός, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκε να ενταχθεί στην ομάδα μας.

Τόλης Μαλουσούδης

Συνοδός


Κατερίνα Μπλέτσα

Συνοδός