Ενημερώσεις COVID-19

Πληροφορίες που αφορούν τις επιπτώσεις και αλλαγές στα ταξίδια μας λόγω του COVID-19.

Λειτουργία γραφείου :

Τα γραφείο μας παραμένει κλειστό για το κοινό, όμως είμαστε στην διάθεση για οποιαδήποτε θέμα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί κανονικά.

Ταξίδια :

ALPS-M5

Δολομίτες 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
TUSCANY-M5

Τοσκάνη 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
PYRENEES-M5

Πυρηναία 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
TUNIS-M5

Τυνησία 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

RODHOPE-M5

Ροδόπη 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
IMATHIA-M5-1280×1000

Ημαθία 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Καστορια 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Θράκη 2021

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ερωτήσεις σχετικά με τα ταξίδια και τον COVID-19

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές μας τις μέρες αυτές είναι η προσπάθεια μας να διαχειριστούμε το άγχος που μας προκαλεί η πανδημία του Covid – 19 και οι περιορισμοί στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Μοιραία, οι αλλαγές αυτές, επηρεάζουν και τον προγραμματισμό μας για τα ταξίδια της φετινής χρονιάς. Παρακάτω, παραθέτουμε τις απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν.

Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες ή ερωτήματα σας. Είμαστε στη διάθεση σας για να τα συζητήσουμε μαζί σας. Φροντίσετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και μην ξεχνάτε πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι η ζωή μας, αλλά μέρος της ζωής μας.

Καλή αντάμωση στο δρόμο!

1Θα ακυρωθούν όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια ;
Ελπίζουμε πως όχι.
Θα πραγματοποιήσουμε όσα ταξίδια είναι δυνατόν να γίνουν υπό ασφαλείς συνθήκες καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο εσάς, εμάς και τις οικογένειες όλων μας.
2Αν ένα ταξίδι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί ακυρώνεται οριστικά ή μπορεί να προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία ;
Εάν ένα ταξίδι ακυρωθεί, θα προσπαθήσουμε να το προσθέσουμε στο πρόγραμμα μας, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.
3Είχα κάνει κράτηση για ένα ταξίδι που δεν θα πραγματοποιηθεί και η καινούρια ημερομηνία δεν με βολεύει καθόλου. Μπορώ να έρθω σε κάποιο άλλο ταξίδι ;
Ναι, φυσικά και μπορείτε.
Ειδικά για αυτή την περίπτωση θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε ακόμη και αν οι διαθέσιμες θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
4Είχα κάνει κράτηση για ένα ταξίδι που δεν θα πραγματοποιηθεί. Τι γίνεται με την προκαταβολή ;
Έχετε 2 επιλογές : - Αν δεν επιθυμείτε να πάρετε μέρος σε κάποιο άλλο από τα ταξίδια μας, θα σας επιστρέψουμε την προκαταβολή. - Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθεί ως προκαταβολή ή πληρωμή για κάποιο άλλο ταξίδι ή υπηρεσίες μας της επιλογής σας.
5Έχω κάνει κράτηση για ένα ταξίδι, αλλά δεν μου έχετε ζητήσει ακόμη προκαταβολή.
Δεν έχουμε ζητήσει ακόμη προκαταβολή για ταξίδια με ημερομηνία έναρξης μετά τις 20 Ιουνίου.
Οι κρατήσεις αυτές ισχύουν κανονικά.
Λόγω των γεγονότων, όλες οι ημερομηνίες πληρωμών θα μετακινηθούν αργότερα, και θα ζητήσουμε πληρωμές μόνο όταν θα είμαστε σίγουροι πως είναι ασφαλές να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι.